Alle indlæg og emner. · Hårpleje. · Tests.

Erayba Nutriactive-serie – En rigtig sommerserie.

Jeg elsker at afprøve nye shampooer, kure, olier osv til håret. 
Jeg tror ikke, at jeg nogensinde har noget stående, sådan helt fast, pånær “Head&shoulders”, netop fordi jeg altid gerne vil afprøve lidt nyt. 


Denne gang har jeg testet en meget spændende serie fra Erayba.dk.
“Nutriactive” hedder den lyseorange serie, som dufter af sommer og eksotiske stande. Mhh! 
Serien skulle kunne tilføre håret intenst fugt og næring. Serien “praler” også med at kunne reparere håret fra rod til spids, tilføre tekstur og masser af shine

Jeg har afprøvet : Shampooen N12, conditioneren N16 og 2-phase N18, i 4 uger. 

Shampooen N12:
Duften er simpelthen så frisk og lækker, konsistensen let, og dejligt skummende, når det masseres ind i håret og der er ingen tvivl om, at produktet tilfører fugt og glans til håret. Det kunne jeg mærke og se allerede efter få ganges brug. Shampooen indeholder blandt andet :”Sweet almond milk“, “Hydrolyzed soy protein” og UV-B filter, og sidstnævnte er perfekt her til sommeren. 
Shampooen er beregnet til alle hårtyper, men farvet og skadet hår har især gavn af dette produkt, da produktet reparerer i dybden. Mit hår er stadig lidt medtaget af utallige afblegninger, og derfor er det fantastisk med en shampoo, der praler af noget og rent faktisk kan leve op til det.

Conditioneren N16:
En lækker, lækker conditioner, fordi den har så let en konsistens. Jeg føler ofte at conditioners og balsam fedter håret mere, end at det rengør og nærer det. Som om de altid efterlader en hinde i håret og får det til at virke fladt og fedtet. Det gør denne absolut ikke. Denne conditioner er jeg meget overrasket over, og ikke mindst glad for! Håret er ultrablød og lækkert efter, at denne lille sag har siddet i håret 2-5 minutter. Den indeholder også UV-B filter 🙂 

2-Phase N18: 
Dette er en “leave-in conditioner”, som man sprayer i vådt hår og lader tørre. Den skal ikke skylles ud. Produktet indeholder avocado ekstrakt, mandelmælk og er også UV-B beskyttende. 
Denne spray er en lille smule overflødig for mig og mit hår, fordi jeg jo har en fantastisk shampoo og en conditioner i badet fra Erayba. Det er nok for mit hår. Men har man meget slidt hår, så kan det måske være en fordel med lidt “dobbelt-op” i en periode. 
Jeg tænker umiddelbart, at man kan vælge mellem denne spray ELLER conditioneren til håret. 

Jeg skifter lidt mellem at bruge conditioneren og denne spray – Jeg fornemmer og ser, at effekten er meget lig hinanden = Blødt, medgørligt og glansfuldt hår. 

Alt i alt kan jeg konkludere, at serien har meget at være stolt af – og at “prale” med! 
Det er en fantastisk sommerserie, som beskytter håret på alle tænkelige måder og samtidig reparerer og er fugtgørende. 
Jeg er meget tilfreds og mit hår er skinnende og glad. 

I kan læse mere om de forskellige produkter på www.erayba.dk og I kan altid sende en mail til dem også på : salg@erayba.dk – Deres service er fantastisk og de er altid klar med en hjælpende hånd til jeres hår. 

Jeg er meget glad for deres skum, sprays og olier til håret også. De laver nogle fantastiske produkter. 

God dag alle sammen.

– Mette Milan Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.