Alle indlæg og emner.

Pigepakken – Juli måned.

Jeg modtager @pigepakken hver måned. Og jeg vil virkelig ikke gerne undvære den – nogensinde! Jeg synes, at det er den mest gennemtænkte pakke man kan få på markedet. Overhovedet. 
En pakke, der sørger for det, der skal bruges omkring ens cyklus, plus en masse ekstra forkælelse, hygge og omsorg. Man føler sig sørget for af @pigepakken. Det er så skønt. 

Pigepakken går i alt sin enkelthed ud på, at man vælger 25 bind, tamponer eller trusseindlæg, som man har lyst til / plejer at bruge, skriver ind, hvornår man forventer at ens cyklus starter, og så kører det helt af sig selv hver måned for 139,- (fragten er inkluderet i den pris) og det er uden binding. 

Jeg hader stadig, i en alder af 28, at købe bind – Jeg ved, at det er det mest naturlige i verden, men jeg bryder mig simpelthen ikke om det. Så for mig, er det en bekymring mindre i måneden, når sagerne bliver leveret lige ved døren. 

Denne gang indeholdt pigepakken: 

Rustikki sticks med kanel, kokos og mandler – Dem blev jeg så vild med, at jeg var inde og bestille 10 pakker hos www.secretkitchen.dk – De smager som en drøm! 
Haribo sunny mix
Mythos handcream & bodylotion
DM silky gel peeling – En vitaminmaske til ansigtet.
The Spaniards Nuts
Nute
Clipper te

Det er jo en sommerboks, der vil noget! 🙂

– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.