Alle indlæg og emner. · Brevkassen

Fredags-mail: “Min hud kunne godt bruge lidt fugt”.

I dag har jeg fået en mail fra en kvinde, som har en helt almindelig hud, men som oplever, at den kan være lidt for tør til tider. Hun spørger, hvilke produkter fra get the GLOWhun kan bruge til at få bugt med tørheden og de fine linjer i panden. Dette er mit svar: 

Hejsa


Har fulgt dig på Instagram et stykke tid. Er blevet lidt interesseret i hvad du vil anbefale til en alm hudtype som mangler fugt. Gerne både maske, rens osv. Jeg får meget sjældent urenheder og kosmetologen siger jeg har lidt tørheds linier i panden. (bruger vist ansigtet en del ift mimik – så får man jo linier ;)) er absolut aldrig aldrig fedtet. Har set mig lidt varm på Codage og Formula 10.0.6. Men hvis du har andet du tænker vil være super så er jeg frisk. ;))


Ha’ en dejlig weekend.
______________________________________________________________________
Hejsa. 
Tak for din besked ?
Jeg vil uden tvivl anbefale en god fugtmaske. Jeg bruger selv Codages fugtmaske og Embryolisses fugtmaske 2-3 gange i ugen. Sådan en fugtmaske giver lige et super godt fugtboost, og får huden til at blive smidig og blød. 
Til fine linjer i panden, fugt og glød, vil jeg anbefale Codage No 3, som tilfører huden en masse lækre antioxidanter og vitaminer eller no 1, som udelukkende skaber fugt og pleje. Huden får fugt, pleje og mild antiage af no 3.
Formula 10.0.6 er er super mærke, men det er bedst til uren hud, eller kombineret hud. Har man ikke hudorme, urenheder osv en gang imellem, er det cremen “Picture perfect day” og “Face the day“, der er bedst for huden ?
I forhold til rens til en almindelig hudtype, ville jeg kigge nærmere på “Embryolisses  Lait-Cremé Moussant – Den er sæbefri, fugtgørende og kan bruges på hele kroppen af hele familien. Win-win. 
Kh fra Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.