Alle indlæg og emner. · Tests.

Ilse by Ilse Jacobsen “Rosemary Sheabutter Exfoliating Scrub”.

I sidste uge fik jeg tilsendt den lækreste testpakke fra @Mildhbeautypressdk – og i den pakke var blandt andet denne “Rosemary sheabutter exfoliating scrub” fra Ilse Jacobsen. 
Jeg forbinder Ilse Jacobsen med gummistøvler – Nogen fede og dyre nogen af slagsen, vel at mærke (ejer selv et lækkert par i sort) – Men gummistøvletanken forsvinder ikke lige i mit hoved, selvom der står flotte og stilfulde skønhedsprodukter på mit bord fra samme producent. 

Jeg er helt pjattet med scrubs – Det er min hud også. Mange ryster på hovedet, for ihh, scrubs ødelægger huden, og uhh, scrubs ridser huden, og ahhBite me
Scrub + Mettes hud = succes! Nemt regnestykke. 
Jeg bruger scrubs 1-2 gange om ugen, så jeg overdriver på ingen måde. Men nøj, hvor jeg bare elsker elsker elsker den bløde hud jeg får efterfølgende – Og her må jeg sige, at trods gummistøvle-tanker, så gør Ilse Jacobsens “Rosemary scrub” det ganske forrygende! 
Kornene er små, men der er nogenlunde tilpas antal af dem – Der måtte faktisk gerne have været lidt flere korn i, hvis jeg sådan skal være nøgterne, men konsistensen på scrubbecremen og duften… Det er så lækkert. Jeg er en sucker for milde mint-agtige dufte, og denne scrub indeholder både noter fra : Mandarin, grøn mynte, rose, viol, solbær, musk og cedertræ. Den duft, der trænger bedst igennem til min næse, er grøn mynte. 

Sheasmørret smelter nærmest i berøring med huden – Dejlig lækkert produkt at smøre på ansigtet. Jeg lader lige massen sidde lidt efter, at jeg har skrubbet – Sheasmør er nemlig rig på vitaminer og virker fugtgivende, så man kan sagtens slå to fluer med et smæk her og bruge den som en lille fugtmaske også. Produktet indeholder derudover abrikosolie og macadamiaolie, som giver huden en masse  fedtsyrer, som gør vores hud blød, smidig og gennemfugtet. 

Emballagen er ganske pæn i frostet plastik og kobberfarvet låg, men jeg synes måske, at emballagen og prisen bør høre lidt bedre sammen, for det er ikke en billig scrub vi står med her i forhold til, hvad man får fra eksempelvis Oskia eller Codage med fantastisk scrub i luksus glasemballage. 
Codages koster 295,- for 50 ml, og Oskias er lidt dyrere til omkring de 400,- for 50 ml, men indeholder også en del flere aktive og gode ingredienser. Det er blot min mening – Måske sidder I og tænker :”Jeg vil da skide på kvaliteten af emballagen.” Men for mig, hører de to meget ofte sammen 🙂

Prisen for 50 ml Ilse by Ilse Jacobsen scrub er 265,- og er uden tvivl en lækker sanseoplevelse, der efterlader din hud super blød, lækker og gennemfugtet. 

– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.