Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Ilse by Ilse Jacobsen – Eucalyptus body & massage oil.

Jeg har de sidste par uger testet lidt lækkerier fra Ilse by Ilse Jacobsen – Sidst var det “Rosemary sheabutter exfoliating scrub“, der blev testet og den kan du læse om lige her – Denne gang er det “Eucalyptus body & massage oil“. 
Begge dele er blevet tilsendt fra @mildthbeautypress  til test.

Olie – Tja.. Det er en blandet følelse hos mig. Jeg elsker olier til ansigtet til vinter – Og jeg bruger det hver aften på den tid af året. Men bodyoils – Det er sjældent jeg støder på én jeg rent faktisk kan lide, og som ikke fedter, klistrer og fungerer, som mega-magnet på alt fnuller fra tøjet. Hait It
Jeg elsker en god massageolie – Og jeg bruger det på min mand en gang imellem, som elsker en god gang massage. 
En hårolie er også ofte guld værd, hvis den er let og lækker. 
Så ja, nogle ting elsker jeg at bruge olier til – Andre ting hader jeg det til, medmindre det fungerer 🙂
Og det må man sige, at Ilse Jacobsens body & massage oil gør. 

For det første, må jeg atter en gang fremhæve duften på hendes lækre produkter : dejlig, mild eucalyptus og pebermynte springer i næsen med det samme og dufter helt vidunderligt og friskt. Der er også duftnoter som : grøn mynte, kardemomme, musk og solbær i olien. 

Olien indeholder ingredienser som : Vitamin E, omega 3,6,9 fedtsyrer, macadamiaolie og mandelolie, som giver huden fugt og gør den smidig.
Jeg bruger den på armene og benene efter badet, hvor huden stadig er en smule fugtig – Jo fugtigere huden er (Den skal ikke dryppe med vand, men være godt fugtet), jo bedre fungerer en olie på huden og fedter ikke. Huden bliver blød, glødende og lækker. 

Jeg har også brugt den i spidserne på mit hår, som der står man kan, og det fungerer også super godt. Det får ikke spidserne til at se fedtede eller klaskede ud. Håret skinner, og er blødt. Man skal kun bruge en lille bitte mængde, og jeg plejer faktisk bare at bruge det overskydende lag på hænderne, som er blevet brugt til arme og ben. 

Min mand har også fået olien at mærke, og her skal det også siges, at den fungerer upåklageligt til massage, og duftene gør det hele til en sanseoplevelse for begge parter.

Det er en dejlig multi-olie, som kan bruges til lidt af det hele. Og det er jeg fan af, når produkter kan det 🙂

Prisen for 100 ml er 295,-

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.