Alle indlæg og emner. · Dufte

CLEAN Cashmere.

Det sker MEGET sjældent – nærmest kun en gang hvert femte år, at jeg forelsker mig hovedkulds i en parfume. Jo, jeg må indrømme, at Zarkoparfumerne, især Pink Molecule, har vundet mit hjerte. De er så unikke og skønne. Juliette has a gun – Not a perfume er også en kæmpe favorit hos mig, som jeg desværre er løbet tør for. Emporio Armani faldt jeg for for 12-13 år siden, og i fredags faldt jeg for en ny duft, som jeg ikke havde den helt store tanke omkring.
Nemlig : CLEANS nye lancering : Cashmere, som blev tilsendt til mig til test af skønne @Amazepress
Jeg synes altid at CLEAN duftene er skønne – Den første uge – Men så bliver jeg lidt træt af dem. De bliver for hverdagsagtige. For vasketøjstriste. Og så ender jeg med at glæde andre med dem, hvilket jo også er rart nok at kunne. 
Men “Cashmere” er jeg 100% sikker på bliver elsket af mig ind til sidste dråbe, hvor jeg så skal have en ny! Hvis jeg kan, for det er limited edition, hvilket jeg håber bliver ændret ASAP 🙂

Den dufter fænomenalt ifølge mig og min næse. Der er top noter af : Bergamot, Lime, Lavendel. Midt noter af: Mimose, Jasmin, Trænoter og base noter: Cremet Musk, Sandel træ. 
Det er super, super svært at karakterisere en duft på skrift, men for mig minder den en smule om min Emporio Armani ; Rund, krydret, frisk, sexet, lækker. Ikke for kvalmende sød, eller andet. 

Prisen er 595,- for 60 ml. Det er en fair pris for så stor en parfume, synes jeg, og er et godt julegaveønske til CLEAN-lovers.  

Den kan købes hos CLEAN forhandlere som : Magasin, Matas, Greenharmony m.fl fra den 2/9.15.

– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.