Alle indlæg og emner. · Make-up.

Real Techniques Boldmetals collection.

Jeg stoppede bogstaveligtalt med at trække vejret, da tre børster fra Real Techniques “Boldmetals collection”, landede på mit bord til test fra @mildhbeautypress. 
Wow, hvor er de bare flotte. Det er helt vildt. Faktisk så flotte, at jeg havde enormt svært ved at tage dem i brug de første par gange. 
 
 
Jeg modtog :
  • Arched Powder Brush #100 – Pudderbørste. Den er meget blød, men samtidig meget god til at fordele pudderen naturligt i ansigtet. 
  • Tappered Blush Brush #300 – Blush børste. Og den er super god. 
  • Pointed Crease Brush #201 – Øjenskyggepensel. Rigtig god til at tone øjenskyggerne ud med. Den bruger jeg mest, selvom jeg har 10 andre øjenskyggebørster. 
Alle tre børster har de blødeste hvide/cremefarvede taklonfiberhår. Talkonfiber er kendt for at være bedre, blødere og allergivenlig på sart og irriteret hud i forhold til naturhår. Noget af det jeg værdsætter ekstremt meget med taklonfiberbørster er, at de ikke fælder. Det var også derfor, at jeg skiftede hele min naturbørstekollektion ud med taklonfiberbørster fra IDUN Minerals og Real Techniques – Og de er der altså for at blive. De er også meget behagelige og lette at holde på og anvende. 
Børster fra Real Techniques er 100% cruelty-free og bliver aldrig testet på dyr. 
 
Nuancerne : Guld, Sølv og bronze/rødguld, har hver deres funktion. 
  • Guld børsterne : De er til pudder og foundationdelen – Kort sagt, hjælper disse børster dig med basen.¨
  • Sølv penslerne: De er til øjnene. Der findes tre forskellige slags i denne kollektion. 
  • Bronze/rødguld børsterne : De er til blush, contour og highlighting. 
Det absolut eneste konstruktive jeg har at sige om disse smukke, dejlige børster, eller det der skuffede mig en lille smule, var, at jeg måske nok havde forventet at hele skaftet var lavet af letvægts-metal. 
Det var ligesom det jeg forventede, I ved – Den form for eksklusivitet og kvalitet, da jeg åbnede dem, men skaftet er af plastik. Kun det øverste, der holder børstehovedet, er lavet af metal.
Dermed ikke sagt, at det ikke er kvalitetsbørster vi har med at gøre her, for det er det, uden tvivl, men jeg er  personligt mere vild med IDUN Minerals kvalitet på børsterne f.eks. 
 
Børsternes priser starter fra : 175,- og op til 279,- – Børsterne kan blandt andet købes her
 
– Mette Milan 
 
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.