Alle indlæg og emner.

Bag om: Make_everything_up.

Der er kommet så mange nye, spændende, søde følgere til på IG, facebook og her på bloggen, og det giver mig lyst til at fortælle lidt omkring min profil @make_everything_up og mig. 

Mange af jer kender til baggrunden, til mig, og mine mange år med pokkers problemhud, men mange af jer gør sikkert ikke og ved ikke, hvad jeg egentligt står for. 


Det vil jeg fortælle nu. 

Det hele startede faktisk med en “slankeprofil” på IG for at det ikke skal være løgn. Jeg kan ikke en gang huske, hvad den hed, men jeg oprettede en profil, hvor jeg delte billeder af min mad, som på det tidspunkt var lidt slankende, fordi jeg var inde i en “hey-nu-vil-jeg-være-tynd-periode“. 
Den er jeg ude af igen. Den blev hurtig for kedelig, og ensformig. Jeg slettede profilen og besluttede mig faktisk for, at IG ikke var noget for mig. Overhovedet.

Så jeg oprettede en blog i stedet, hvor jeg til at starte med, delte en masse omkring mit forfatterskab og min bog “Skæbnens spind“. 
Det er også derfor, at min blog hedder: Mette Milan Hjortlund pt – I løbet af kort tid, sneg der sig en del beauty ind også, og en ny IG profil blev skabt, nemlig : @make_everything_up

Navnet kommer af “Make-up“, men det skulle være anderledes. Noget folk ville kunne huske. 
Det skulle være originalt og ikke et typisk navn med “beauty” involveret. For det hed alle på det tidspunkt, men stadig skulle folk kunne vide, at det var et skønhedsunivers de trådte ind i. Så det blev til make_everything_up – Make-up kan gøre det hele lidt bedre/everything happens for a reason (Som er mit mantra og tatoveret på min arm) og en blanding af de to, gav mening for mig.

På det tidspunkt, hvor jeg startede bloggen, havde jeg i mange år lidt af grim hud. Uren hud, fyldt med røde ar, fordi jeg ligesom piller i min hud – Jeg kan ikke lade en moden, hvid bums sidde og det kan jeg stadig ikke. 
Hagen og panden har altid været det værste. 
Jeg dækkede mig til med make-up dagligt, og det tog mange timer. Min selvtillid dalede dag for dag, og jeg kunne ikke rigtig kigge på folk, når de snakkede til mig, for jeg havde følelsen af, at det eneste de kiggede på, var min urene hud eller mit tykke lag af concealer og foundation, der dækkede nyeste skud på stammen, hvilket ikke var tilfældet, men dårlig selvtillid siger en masse andet til en, en gang imellem. 

Jeg var dødens naiv, og købte alt det, som jeg blev anbefalet i en masse butikker – Både fysisk og via nettet. De ville da ikke sælge mig noget, bare for at sælge… vel?
Det var faktisk, da jeg var i en butik efter en VANDFAST mascara til mit bryllup, og fandt ud af to dage før, at den (Som iøvrigt kostede en halv arm) var det absolut modsatte af vandfast, at jeg blev jeg træt. Noget så modbydelig træt. 
Og når jeg bliver så træt, så bliver jeg også stædig. Så fra den dag gik jeg i gang. Jeg ville have en smuk hud, koste hvad det ville, og jeg ville dele processen og hjælpe andre med det samme på samme tid. Og jeg ville gøre det på min måde. Slut med at lytte til sælgere og fristes af alt muligt andet. Bum. 

I over to år har jeg nu været i gang – Det er vildt som tiden går. Først måtte jeg tage til lægen, da jeg havde deciderede bylder på min hage. Jeg var nødt til at få slået betændelsestilstanden ned i første omgang og så finde kuren, der kunne få det til at blive nede. 
Jeg kom på Isotrex og Clindoxyl. Det er begge cremer, der reducerer forekomsten af sebum i huden. Det hjalp efter nogle måneder, men blev min hud smukkere af det? 
Absolut ikke. De røde ar var der stadig. Tørre flager. Ujævnhederne. Bumser kom stadig på besøg af og til. Jeg dækkede mig stadig til med make-up. 
Men jeg var blevet bedre til at rense min hud – Morgen og aften. Det var jeg ikke så god til før. Jeg kunne gå i seng med fuld make-up på, fordi jeg ikke ooorkede at fjerne det. Det sker så IKKE i dag, nogensinde, fordi jeg kan se, hvor meget rens gør for mig! Sløser jeg, kan jeg godt byde Børge velkommen med det samme. 
Bioeffect var det første produkt, der gav mig en stor del af min hud tilbage. Jeg havde fået lov at teste “Bioeffect 30-day treatment” på det tidspunkt, og en måned efter, var der bogstaveligt talt næsten ikke en rød plet tilbage på min hud. 
Huden var jævn, blød, flot og jeg kunne rent faktisk nøjes med en smule concealer hist og her, i stedet for foundation m.m. 
Jeg var så lykkelig – Glemmer aldrig den aften, hvor jeg står og renser mit ansigt foran spejlet, og skrubber og skrubber på hagen. Jeg forstår ikke, hvorfor pokker foundationen sidder så godt fast. Men den er forlængst slidt af. Det er min rene hud jeg kan se. 
Ren rutine har gjort, at hver morgen blev der bare smurt foundation og concealer på. Den aften kunne jeg pakke det meste make-up væk. En sand befrielse. 

De sidste to år har jeg så testet og anmeldt mig igennem utallige produkter. Alt fra Matas de stribede til Oskia, til Avéne, LING, IDUN Minerals, Codage, Embryolisse, Skyn Iceland, Rudolph care, Sukí, Formula 10.0.6 osv osv osv – Jeg aner ikke en gang, hvor mange mærker og produkter jeg har prøvet på egen hud efterhånden. Jeg var fokuseret. Afklaret. Jeg skulle bare finde det mix, der passede min hud, og som kunne vedligeholde min hud. 
Jeg har prøvet lort, tro mig – Og jeg har prøvet guld. Og så har jeg prøvet midt imellem. 

Lige fra dag ét var det vigtigt for mig at være fuldstændig og aldeles ærlig omkring ALT, hvad jeg prøvede og testede. Det er blevet til langt over 200 indlæg her på bloggen og 1700 billeder på IG. 
Jeg er blevet truet for at være så ærlig, hadet, men også elsket. 
Jeg ved, at jeg har hjulpet andre til ikke at give op. Til at finde deres mix og match til deres hud. Fået folk til at forstå, at det der virker for mig, måske ikke virker for dig, men prøv dig frem for pokker. 
Rejsen på IG har været skøn – Jeg elsker at stå op hver dag og tjekke de søde beskeder, spørgsmål og kommentarer jeg får. Jeg elsker at tjekke min mail, besvare, hjælpe og guide så godt jeg kan, til trods for at jeg ikke har nogen kosmetiskuddannelse. Jeg har “uddannet” mig selv de sidste år i mine egne pricipper og ud fra min egen hud. Jeg har læst, læst og læst på alle de sprog jeg kan forstå. Suget til mig. Sorteret. Smidt ud. Gemt.

Jeg valgte at åbne min egen webshop i juni. “get the GLOW” hedder den. Min shop indeholder kun mærker, som jeg kan stå inde for. Jeg har testet 90% af shoppens indhold ind til nu. De sidste 10% får jeg ikke testet nu, da det måske er kraftige antiage produkter, som jeg ikke behøver at hive frem, før jeg bliver 50+.
Men mærkerne, dem er jeg trygge ved og aldeles tryg ved at anbefale og sælge andre.
Jeg åbnede shoppen som en service til mine følgere – Mange tænkte måske : “Sælger, sælger – Ligesom alle andre.” 
Det kan jeg selvfølgelig sige, ikke er sandt – Jeg har et 33 timers job ved siden af, som lærer. Jeg er på ingen måde “afhængig” af at sælge, sælge, sælge. 
Jeg finder stor glæde ved det, ja. Tilfredstillelse, fordi jeg ved, at jeg kan stå inde for det jeg sender af sted til en kunde, og at produktet kan blive et andet menneskes lifesaver, men igen : det er min hobby. En meget dyr en af slagsen, men en meget vigtig en 🙂 
Vil jeg ønske, at jeg kan leve af det med tiden? – Selvfølgelig – Det kunne være absolut fedt at beskæftige sig med det, som man elsker mest. Sin hobby. Men jeg elsker også at være lærer lige nu. Og det nyder jeg. 

Jeg får produkter tilsendt til test af og til – Jeg gør det gratis. Jeg har ikke lyst til at gå på kompromis med, hvad jeg mener om deres produkter, for det er min mening og kan ikke påvirkes af nogen. Hverken af penge eller andet. Min mening er min mening, og ærlighed, det er mig. Slut. 
Skal jeg skrive lange detaljerede artikler om et spasted, spisested eller andet, og tage billeder m.m. vil jeg med tiden tage løn for mit job – Jeg har ikke gjort det endnu, men jeg udelukker ikke, at jeg med tiden vil tage en timeløn for det. 
Det synes jeg egentligt er i orden, er det ikke? 😉

Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer – Jeg kunne rigtig godt tænke mig at have en fast skønhedsklumme i et blad eller noget i den dur. Man må jo gerne drømme, ikk’? 🙂

Det blev et langt indlæg – Men alligevel håber jeg, at I fandt det interessant at komme bag om @make_everything_up. Har I spørgsmål, eller vil have noget uddybet – Så skriv endelig herunder. 

– Mette Milan 
Det første billede, jeg lagde på IG for 2 år siden 🙂
Det er stadig en god scrub! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.