Alle indlæg og emner.

#smuksomjeger

Selvfølgelig er du SMUK SOM DU ER!
Åhh, hvor ville jeg ønske, at alle kunne se det. Så enkelt, som det egentligt er. Du er smuk! 
Om du vejer 50 kilo eller om du vejer 100. Om du er lyshåret eller om det er leverpåstegsfarvet. Om du har rynker eller ej. Om du har strækmærker eller ar i ansigtet. Flyveører, eller skæve fingre. 

Du.er.smuk!


En sød IG-veninde skrev til mig forleden dag : “Du er altså smuk.” 
De ord gør mig altid lidt forlegen. Hvorfor? Jamen, nok fordi, at jeg ikke føler mig speciel smuk, som sådan. Jeg er okay. Almindelig pæn. Men har altid svært ved lige at se det smukke i hele mig. 
Man bør bare sige “tak” og tro på, hvad der bliver sagt, i stedet for at være så beskeden.

Der flyver fantastiske billeder rundt på de sociale medier pt – Billeder, der er hashtagget med #smuksomjeger.
Det er seje, modige mennesker, der viser billeder af deres “fejl” frem, eller hvad de synes er fejl, og viser, at de er ligeglade, for de er smukke som de er. 
Det er fedt – Virkeligt. Og jeg synes de er så smukke, som de er. Men jeg har sådan en lyst til at vende den om og vise et billede af, hvad jeg elsker ved mig selv, i stedet for at vise, hvad jeg er utilfreds med og have fokus på det. 

F.eks smukke Szhirley har vist et billede af sin næse, som hun synes er “hekseagtig” – What? Havde hun ikke skrevet det, havde jeg ALDRIG lagt mærke til det. Overhovedet, men nu, hvor hun har vist den frem, lægger jeg mærke til det. Ikke at det er altoverskyggende, men jeg ved det nu, ergo har jeg fokus på det.
Talentfulde, og ligeså smukke Stine Bramsen fremhæver sine ører, som det hun altid har været ked af. “Stritører” kalder hun dem. Igen, havde hun ikke nævnt dem, havde jeg aldrig lagt mærke til dem. 
Jeg mener at fokusset kommer til at ligge på de forkerte værdier, også selvom at man er tilfreds med sin næse, ører osv – Vis det du elsker ved dig selv frem i stedet. Lad os få fokus på det. Lad os blive bedre til at sige: “Fuck janteloven – Jeg er smuk!”


Jeg er vildt glad for mine læber – Dem vil jeg gerne vise frem, frem for at vise noget frem jeg ikke er tilfreds med. Som jeg i forvejen har negativ fokus på. Jeg er smuk, som jeg er – Men vil gerne vise det flotteste frem, og ved at have fokus på det, der gør mig tilfreds, bliver det negative overskygget hos mig. 
Jeg tror, at jeg vil starte hashtagget #jegersmuk i stedet for. 
Frem med brystet. Ret ryggen. Op med hagen. Vis, at du er stolt. At du er smuk! For det er du. Så lad os have fokus på det positive i stedet. 

Jeg siger ikke, at #smuksomjeger er negativt eller forkert – Overhovedet ikke (Man kan jo så hurtigt blive misforstået i denne verden) men jeg har ikke mod på eller lyst til at vise mine små fejl frem, udover min hud – Men jeg har mod på at vise mine stoltheder frem.
Kald mig bare “typisk-filter-intergrammer” eller hvad I vil, men sådan er det bare hos mig.

Vi skal ikke rende rundt og blive små narcisister alle sammen – Det er heller ikke særligt charmerende, men vi må sgu godt have lov til at fremhæve det smukke hos os selv. 

#jegersmuk

– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.