Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Swiss Skin Roller – 0.5 mm.

For 9 dage siden, fik jeg noget ‘skræmmende‘ ind ad døren – Noget ‘godt-skræmmende’, nemlig en stikkende lille sag fra Swiss clinic : En microneedle roller med 0.5 mm nåle. 540 nåle er samlet på den lille rulle. 540 nåle, der hjælper til at produktet man påføre efterfølgende giver 400% bedre effekt, da de trækker 400% ind i huden.
Den er med til at reducere/fjerne ar, reducere rynker, fine linjer, give en mere jævn hudtone m.m. Det er ret imponerende, hvis du spørger mig. 
Jeg fik den tilsendt til test af Amaze.press (sponsoreret) 
Swissclinic anbefaler, at man ruller i en uge, holder pause i en uge, og ruller igen i en uge. Det kunne min hud ikke ‘holde’ til. 
I hvert fald ikke i hele ansigtet. Min hud blev knastør, og stram – Som havde jeg fået botox 🙂 
Det er meget normalt, at huden bliver tør – Der skal en del ekstra fugt til i dagene efter, men min hud i panden og på kinderne fortalte mig : “Hey, vi har ikke brug for mere rulleri.” Og jeg lytter til min hud – Så jeg stoppede med de to steder efter to dage og fortsatte på hagen, hvor problemerne er : ar efter et par skønne udbrud det sidste stykke tid. 

Jeg har rullet i tre dage, holdt pause i to, og rullet igen i tre, og blot på de få gange, er der sket flot resultat allerede. 
Jeg renser altid huden godt, før jeg går i gang – Man prikker huller i huden med denne her fætter, så en god rens er nødvendig, så man ikke skubber bakterier med ned i huden også. Så ruller jeg på kryds og tværs, som anvist i vejledningen, slutter af med serum og creme. Jeg har brugt Bioeffect en af gangene og Codage no 2, de andre gange og Embryolisse lait creme concentre ovenpå. Nogle gange har jeg efterfulgt med olie fra Skyn Iceland, før sengetid, netop fordi huden suger til sig. 
Jeg glæder mig til at se, hvad der er sket om en måned. Der tror jeg, helt seriøst, at min hud er ar-fri på hagen igen.
De kære ar, tager altid lidt længere tid om at forsvinde, hvis man ligesom jeg trykker, måske en smule for hårdt og meget, når bumserne kommer.
Jeg har lært en del efter at have læst et indlæg fra Caroline Hiron, som jeg har skrevet om i mit indlæg her.
Anyways – Ønsker man selv at prøve denne microneedle rulle, så kan den købes her til en rigtig god pris. Den koster 360,- / Nej, man behøver ikke at købe deres tilhørende gel, for at smøre på, men hvis jeg var jer, ville jeg klart investere i deres rensespray.
Man kan bruge, hvad man end selv har til at putte på bagefter, men lad være med at putte Niveas det bedste på – Det er ikke det hullerne er lavet til vel 🙂


Codage no 2 kan købes her.
Embryolisse her.
Skyn Iceland olie her
Og Bioeffect her.

Hav et fantastisk nytår – PAS PÅ jer selv!

– Mette Milan


Billede taget den 28/12.15 – Altså 5 dage senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.