Alle indlæg og emner. · Tips og tricks

Julegaveønsker del 1.

Julen er her skisme snart igen. Og derfor vil jeg lave et par indlæg omkring gode, brugbare julegaveønsker til dig og din hud. Det kan være svært at ønske sig noget en gang imellem, men jeg skal nok hjælpe dig på rette kurs 🙂

Gode børster:

Mine favoritter pt er ROSEGOLD børsterne fra Nilens jord. Især deres lille kabukibørste er skøn. Det er faktisk min favorit, når der skal mineralpudder på. Den koster 225,- og kan købes i Matas. Hvis du bruger mineralpudder eller blot almindelig pudder, er det et fantastisk gaveønske.

IDUN Minerals kabukibørste er også super super god, og er du typen, der godt kan lide at kunne holde godt med din børste, er det klart denne du skal gå efter. Den koster 179,- og kan købes hos www.gettheglow.dk.

Rensebørster:

Jeg veksler mellem disse to, og er glad for begge.

Magnitone rensebørste – Den renser din hud i dybden, fjerner døde hudceller, skaber jævnhed og blødhed. Du kan læse min anmeldelse af børsten her. Du kan købe den i de skønneste pastel-agtige farver her til 799,-

Foreo LUNA mini 2 – En silikone rensebørste, der også fjerner skidt og snavs, samt renser hudens overflade fri for døde hudceller og tilstopninger. I kan læse min anmeldelse her og den kan købes til 1095,- her.

I ved, hvad min holdning til en god gang rens er, så…. 🙂

En god hårtørrer:

Det er guld værd – Tro mig! Og det finder man først ud af, når den man har haft før den gode, har været skod. Jeg elsker min hårtørrer fra Babyliss Jan Thomas varianten. Jeg har skrevet om den lige her. Den tørrer håret med lynets hast, og slider slet ikke på håret, som min gamle føn gjorde. Den koster 999,- og kan købes i el-giganten.

Fede lakker:

Le mini Macaron er et sjovt og fint sæt med UV-lampe og neglelæk, der hærder og holder i laaaang tid. Le Mini Macaron koster 349,- for et startkit med UV-lampe formet som en macron, en lak, fil, negleskubber og små servietter, der kan fjerne lakken. Der er kit i forskellige  nuancer, og de kan købes lige her.

Anden del kommer til at handle mere om hudplejeprodukter.

-Mette Milan

img_7974.jpg  jt6500eimg_7668  image

One thought on “Julegaveønsker del 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.