Alle indlæg og emner. · Dufte · Hudplejeprodukter · Tests.

o.Moi skincare – NEWS!

Jeg har kendt produkterne fra o.Moi i lang tid, og brugt en hel del af dem. Nu har Kristéle, som står bag o.Moi, lanceret en masse nyheder, som jeg har fået mulighed for teste den sidste uges tid.

Især fire af produkterne er jeg blevet meget, meget glad for, og dem vil jeg fortælle om nu.

Plump it up er faktisk en dagcreme, men jeg har anvendt den som natcreme, og synes den gør det vidunderligt godt! Som navnet antyder, har cremen en vidunderlig plumping effekt. Den fylder huden ud. Det er ingredienserne som hyaluronsyrer og dragons blood ekstrakt, der er med til dette. Derudover indeholder den antioxidanter som : Granatæble og risklid olie. Den dufter fuldstændig vidunderlig (neroli) og afslappende – Det er karakteristisk for o.Moi, at produkterne dufter så afslappende og lækre på hver deres måde grundet de æteriske olier. Kristéle lige har lavet produkter helt uden parfume/dufte også, som jeg kommer til senere.

Denne creme smører jeg henover min serum hver aften, og nyder bare den afslappende duft, når jeg ligger på hovedpuden. Jeg er imponeret over cremens holdbarhed. Den er på huden i lang tid, selv mens man vender og drejer sig på hovedpuden.

Cremen virker udglattende, opstrammende, fugtgivende og bare enorm behagelig at have på.

Créme de Camélia er en parfumefri og allergideklareret creme, der kan bruges af alle hudtyper. Denne har jeg på om dagen, da jeg elsker at konsistensen er så let på huden. Den er super under foundation/pudder, da den også giver godt med fugt. Cremen indeholder Cameliaolie, e-vitamin, a-vitamin, og hvid te. Er man parfumeallergiker, eller har enormt sart hud, vil denne creme være perfekt. Jeg elsker den koboltblå flakon, som udstråler kvalitet og luksus til huden.

Doubled whipped body cream er også parfumefri og allergideklareret. Kan man, som jeg, godt lide lidt duft og ekstra fugtboost, kan man med fordel mixe et par dråber af o.Mois skønne kropsolier med cremen. Cremen fugter i dybden. Det kan både ses og mærkes på tørre skinneben og albuer. Allerede næste dag var de tørre albuer reduceret markant.

Cremen er lidt en multicreme, da den udover at fugte og pleje kroppen, kan bruges til babyer, skægpest, efter barbering – Generelt de steder, der kan være lidt kløende og røde nogle gange. Indholdet af Shea og kakaosmør, sqalane og glycerin både  lindrer, fugter og beroliger huden.

Jeg er VILD med kropsolien ‘Paris‘, som ikke blot dufter ualmindelig fantastisk, men samtidig indeholder de lækreste olier fra : sesam, lavendel, geranium, og myrra. Den fugter og beroliger. Jeg putter to pump i bodycremen, som jeg har skrevet om ovenover. Jeg er nemlig helt vild med duften olien påfører cremen. Olien kan bruges til en god massage af kroppen, eller fodmassage. Derudover indeholder den antiageing og beskytter dermed huden mod for tidlig ældning.

Jeg har før testet o.Moi og det kan I læse om lige her. Allerede den gang var jeg imponeret over de smukke, blå produkter, som Kriséle have skabt – Nu er serien blevet udviddet, og det er vi mange, der er glade for 🙂 Serien er fuldkommen fra emballage til indhold.

-Mette Milan

Produkterne er blevet sendt til mig, til test – Meningen er min egen, som altid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.