Hudplejeprodukter · Tests.

Plaisir young skin – NYHED

Plaisir Young Skin er en ny serie fra Matas’ hånd, der er tilegnet 18-30 årige. Hele serien er parfumefri, parabenefri, MI og mikroplastfri, og tilsat en lind strøm af lækre ingredienser, som niacinamid (B3 vitamin) B5 vitamin, glycerin, jojobaolie, og andre plantebaserede ingredienser.

Det er en utrolig interessant serie, som kommer i en meget smuk, luksuriøs nærmest, emballage. Priserne starter fra 64.95,- og op til 119.95,- | Serien er god til alle hudtyper, og i denne serie er der rent faktisk også fokus på ingredienser til den kombinerede, lidt urene hudtype, grundet, blandt andre, niacinamid, som har en unik evne til dumle irritationer og inflammationer i huden, samtidigt med, at ingrediensen er med til at fugte huden.

Jeg har fået testet nogle produkter godt igennem de sidste 14 dage, og kan allerede fortælle, hvad jeg synes om dem nu. Andre skal jeg lige teste på 14 dage mere.

    • Stay fresh facial mist – Den indeholder provitamin B5,  der fugter, sodium hyaluronate, der mindsker fedt/sebum i huden og niacinamid, der dumler irritationer og beskytter mod fugttab. Misten dufter ikke af noget, da den jo er parfumefri. Jeg elsker en god facemist, så jeg glæder mig til at prøve den. Desværre bliver jeg slemt skuffet. Jeg får plasket et hav i ansigtet. Sprayen er alt, alt for voldsom til at være en facemist, som man kan spraye henover ansigtet i løbet af dagen. Medmindre du ønsker et seriøst “Miss WET-look” udseende. Jeg har så sprayet den på vat, og brugt, som en micellar water om morgenen, og her er den absolut vidunderlig! Jeg ønsker, at man laver en mere fin og mild spraydyse. Så kunne denne sag let blive en favorit facemist for mange. Den kan købes til 79,95,- lige her.
    • Fix it t-zone serum : Denne sag forebygger fedtet hud og tendensen til urenheder. Og den gør det godt. Den er super lækker at smøre på huden. Konsistensen er hammer-lækker og primeragtig. Den indeholder mælkesyrebakterier, sodium hyaluronate og irisekstrakt. Der står at produktet kan give rødme, og at man skal bruge den med forsigtighed 1-2 gange om ugen, for at se, hvorledes huden reagerer. Jeg har brugt den dagligt uden problemer. Den kan købes til 119,95,- lige her.
    • No shine oil free gel: En geleagtig creme, der har til opgave at skabe bedre balance i fedtet hud. Jeg oplever ikke en mat hud, som sådan, men det lover produktet egentligt heller ikke – Mat hud, men jeg oplever en foundation, der ikke glider rundt i krydderen på mig, og det i og for sig, er det hele værd. Så thumbs up herfra til et brugbart produkt, der er dejlig anvendelig under foundation m.m. Den kan købes til 119,95,- lige her.
    • Clear up face mask: En kaolin-ler og aktiv kul maske. Den absorberer fedtstofferne fra overfladen af huden, og giver en forfriskende, dejlig følelse på huden. Jeg må indrømme, at jeg er ret vild med denne maske. Da jeg læste, at det var en “ler” maske, var jeg sådan lidt “Nåh, endnu en lermaske”, MEN det er ikke en udtørrende lermaske det her – Det er noget andet, og det kan jeg rigtig godt lide. Masken tørrer ikke ind på huden på samme måde, som en lermaske gør, så huden kommer íkke til at føles enormt tør efterfølgende. Jeg får røde kinder og fin glød efter 20 minutter med den. Den koster 79,95,- og kan købes lige her.

Der kommer flere anmeldelser af Plaisir young skin om nogle uger – Men I kan roligt gå i Matas og snuse til sagerne. De næste to dage sparer du 20% på hele Young Skin serien på Matas.dk.

-Mette Milan

Produkterne er tilsendt til test fra Matas – Meningen er min egen. Indlægget indeholder affilate links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.