Alle indlæg og emner.

Banana – Bananarama!

[Produkterne, der skrives om her, er sendt til test]

The Body Shop har lanceret en ny serie til håret. Og halleluja – Hvor har de gjort det godt!
Jeg er jo enormt sart i hovedbunden, og så snart jeg prøver shampooer, ud over min elskede RAZspa shampoo, får jeg snestorm i hovedbunden. Tørre flager, kløe og bare irriteret hovedbund.

  • Banana Truly Nourishing Shampoo dufter for det første VIDUNDERLIGT. Kan man ikke lide banan og bananduft generelt, er denne serie nok ikke noget man skal hoppe ud i med det samme, før man har duftet til den🍌 Jeg synes ikke duften er for intens banan-agtig, men det kan duftes, at det er en 'bananserie'. Shampooen er beriget med økologisk fairtrade bananpure, den er silikonefri og er 100% vegansk. Jeg oplever glansfuldt, super blød og lækkert hår og hovedbund! 👌🏼Den er virkelig god. 250 ml koster 75 kroner i The Body Shop her.
  • Banana Truly Nourishing hair mask dufter ligeså vidunderlig, som ovenstående. Og så er den simpelthen effektiv. Jeg har brugt den i hårets spidser (bruger aldrig balsam/masker i hovedbunden = fedtet/klasket hår) og mine spiser er næsten lige så lette, som når man ser de her smukke modeller i reklamerne for en hårproducent, der svinger garnet til højre og venstre med lethed 😜 og så er mit hår blødt og skinnende. Jeg er virkelig glad for denne maske! Ikke mange masker imponerer mig og mit hår. Dette produkt er også silikonefri, vegansk og fri for æteriske olier. Masken koster 125,- for 240 ml maske, som kan købes i The Body Shop her.

Masken skal bruges en gang om ugen, og serien er til normalt/tør hår.

Kommer I forbi The Body Shop, så gå lige ind og duft ✨🍌

-Mette Milan

Som altid : MENINGEN er min!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.