Alle indlæg og emner. · Tests.

Naturlige, flotte bryn med Anastasia Beverly Hills.

Produktet er sendt til test / sponsoreret. Meningen er min egen.

Bryn fylder meget for os – De sidder midt i ansigtet, har en form, der fortæller meget om vores udtryk. Jeg har gennem årene set mange flotte bryn, men jeg har godt nok også set det modsatte. Bryn der konstant får ansigtet til at se stramt og vredt ud – Eller runde bryn, der får hele hovedet til at se rund ud. Det værste er, hvis man har fået permanente bryn lavet, og det bare ser helt forkert ud. Heldigvis er de behandlere, der udbyder dette, bedre og bedre uddannet i dag, men da det kom frem for 3-4 år siden, fik jeg godt nok set mange rædselsfulde bryn.

Jeg tror ikke, at jeg nogensinde vælger at få lavet permanente bryn. Man kan nok aldrig sige aldrig, men jeg har ingen planer om det. I stedet synes jeg, at det er fedt at arbejde med gode brynprodukter, der kan lave brynene fine hver dag.

Da jeg fik tilsendt brynkittet fra Anastasia Beverly Hills, kriblede det i mig, for at få det afprøvet. Browkittet indeholder:

  1. En lyserød, virkelig god pincet.
  2. 5 stk stencils (øjenbrynsskabeloner)
  3. Brow powder duo. (God brynfarve – to nuancer)
  4. Duo powder brush (Pensel i den ene ende – Børste i den anden)
  5. Clear brow gel (En setting gel til brynene)

Alt sammen er samlet i den lækreste, lille læder pung, så det er samlet, og lige til at hive frem.

Jeg har ikke været så flittig til at få brugt brynskabelonerne, da jeg mere er til at følge brynets naturlige form i fri hånd, men jeg er voldsomt glad for den skrå pensel med børste på, brynpudderen, clear brow geleen og pincetten. Jeg tror ikke, at jeg har prøvet en bedre pincet før. Den tager selv de bitte små hår, som man normalt kan stå og øffe og bøffe med – Skønt kit!

Kittet kan købes her til 649,-

Uanset, om du er interesseret i kittet eller ej, så kan jeg virkelig (igen) anbefale pincetten fra kittet, og den behøver man ikke købe hele kittet for at få. Den kan købes separat lige her til 225,-

Man skal ikke undervurdere en god pincet 🙂

-Mette Milan

Lipsticken medfølger IKKE i kittet. Den er bare SÅ flot. Nuancen hedder : Lovely og giver smukke, matte læber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.