Alle indlæg og emner. · Tests. · Uren hud.

Testperson & Codage : Fra uren hud til….

Fra oktober til november, havde jeg gang i tre testpersoner, der skulle teste Codage for mig. Jeg havde én, der skulle teste Codage no 7 til eksem og skællende hud. Hendes fantastiske resultat kan du se og læse om lige her.

Udover eksemhud, søgte jeg også en med tendens til uren hud. Her meldte Rikke sig til at være testperson – Og Rikke blev sat på 30 dage med fokus på Codage no 2, der er sammensat til at reducere uren hud, hudorme, dæmpe rødme, mattere og detoxe.

Udover Codage no 2, har Rikke haft huden i Codage no 1 en gang dagligt, samt dagcreme og natcreme fra Codage. To gange om ugen har hun brugt scrubmasken fra Codage (Scrub Gommante) og to gange om ugen har hun brugt peel masken fra Codage (Micropeel masque)

Som I kan se på billederne herunder, havde Rikke udfordringer med store porer og tilstopninger omkring næsen og ud mod kinderne, samt tendens til udbrud i panden, under næsen og ved hagen. Rikkes hud var grå og trist, så den trængte også til et boost af glød.

 

Rikke blev sat på en fast rutine bestående af følgende:

1) Rens ansigtet med en rens hver aften.
2) Påfør Codage no 1 og natcreme
3) Rens ansigtet med en mild micellar water.
4) Påfør Codage no 2 + 3 og dagcreme.
5) 2 gange om ugen smøres peelmasken på og lad den sidde på mellem 7-15 minutter. Skyl godt. Efterfølg med serum og creme.
6) 2 gange om ugen bruges scrubmasken.
Dette skulle gøres hver dag i en måned!
Efter den første uge spurgte jeg Rikke, om der var en forskel, og hun skrev :
Jeg har især om aftenen været helt vild med rutinen der – min hud føles meget mere fugtet og jævn når jeg bruger de produkter til natten. Jeg har brugt både skrub og peel masken som fungerer rigtig godt lige bagefter – jeg oplever dog at min hud især ved næsen, ligesom tørrer ind og sætter sig i små flager indtil den skal skrubbes eller have peel maske på igen. Morgenrutinen med en let rens fungerer egentlig meget fint også med serum og dagcreme, men jeg oplever stadig at min hud fedter rigtig meget i løbet af dagen. Alt i alt har jeg fået et par bumser mere, men dog en mere ensartet og mere jævn hud synes jeg.”
Efter to uger sendte hun følgende billede og skrev:
Jeg oplever som jeg også skrev i sidste uge, at min hud stadig fedter i løbet af dagen, dog skaller min hud ikke med tørre pletter længere.
Jeg oplever at min hud har fået en pænere glød og jeg synes den ser mere ensartet ud.
Udbrud i form af bumser og hudorme har jeg stadig lidt
Det jeg med det samme kunne se var, at rødmen i Rikkes hud var reduceret betydeligt, og porerne var klart blevet mere “forfinede” og rene.
Efter fire uger, eller med andre ord : afgørelsens time, stillede jeg Rikke følgende spørgsmål:
1) Hvad var din problemstilling med huden, og hvilket sera har du brugt til din udfordring?
2) Hvordan var din daglige rutine? (hvordan og hvornår har du anvendt seraet)
3) Hvad er den største forskel på din hud efter en måned med denne serum? (Hvad ser du, mærker du)
4) Ville du kunne finde på at generhverve denne/disse seraer, eller anbefale mærket til andre?
5) Hvordan har denne måned været for dig og din hud, alt i alt?
og Rikke svarede:

1) Mine udfordringer med min hud har været urenheder og i den forbindelse har jeg brugt Codage nummer 2.

2) Jeg har brugt Codage nummer 2 efter aftens om morgenen og før dagcreme.

3) Jeg oplever færre urenheder, mindre rødme samt at min hud virker fugtet uden at fedte.

4) Jeg vil både anbefale Codage til andre samt selv fortsætte med at bruge det.

5) Jeg synes det har været spændende at prøve nogen nye produkter og være mere opmærksom på huden i de fire uger – mærke hver lille forskel der sker.

Sammenligner man billede et med billede 30, er der en væsentlig forskel at se:

Jeg ser færre urenheder, finere pore, meget mere glød, mindre rødme – Alt i alt et godt og stabilt resultat efter bare 30 dage med fokus på Codage no 2.

Codage no 2 kan købes her fra 260,- for 10 ml og 520 for 30 ml, hvis man kunne tænke sig at prøve kræfter med “projekt ny hud”, men det kræver en ihærdig indsats. Det er ikke nok, at klaske Codage no 2 på morgen og aften, uden at rense først og smøre creme henover. Men den gør en tydelig forskel!

Hvad siger I?

-Mette Milan

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.