Hudplejeprodukter · Make-up. · Tests.

Mine tre bedste foundations.

‘Even better foundation’ er sendt til test/sponsoreret. Indlægget indeholder affiliate links.

Jeg har altid haft utrolig svært ved at finde den rette foundation til min hud. Helt seriøst, jeg synes det er en by i Rusland!

Farven matcher aldrig helt – Konsistensen bliver forkert – Enten dækker den for lidt eller for meget…

Jeg har prøvet dyre foundations – Jeg har prøvet billige. For et par år siden fik jeg øjnene op for FITme fra Maybelline (mat and poreless-varianten) som stadig er en favorit hos mig, men mest i sommertiden, da den er meget matterende.

Men her de seneste måneder, har jeg fundet hele TRE foundations, som jeg er blevet rigtig glad for – Her kommer mine anbefalinger:

  1. Maybelline Dream Satin Liquid foundation: Denne foundation købte jeg lidt tilfældigt for 4 måneders tid siden, for at prøve noget nyt, og mere fugtgivende. Det er så blevet den, som jeg rækker mest ud efter dagligt. Jeg er vild med den cremede konsistens, der er let at arbejde med på huden, og så er jeg meget tilfreds med dækkeevnen! Den dækker altså virkelig godt, uden at lægge sig, som en maske på huden. Det eneste “minus” ved denne sag er, at den ikke holder helt så længe på huden, som de to næste, jeg vil fortælle om. Når jeg smører på om morgenen, med en grundigt underlag af serum og creme under, er dækkeevnen falmet noget ved 12-13 tiden. Den har en hammer god pris, og kan købes lige her til 120,-. Jeg bruger i øvrigt nuancen : 10 Ivory.
  2. Clinique Even Better Glow foundation – Light reflecting make-up SPF 15: Denne sag prøvede jeg, da jeg var på besøg i Clinique standen i Magasin i København, og fandt hurtigt ud af, at det var en super lækker foundation, der gav noget glød – Og glød, det kan jeg rigtig godt lide! Den indeholder C-vitamin, der netop er med til at give huden glød, men den indeholder også solfaktor 15, så huden også bliver beskyttet dagligt. Den er oliefri, og den holder effekten og dækningen på huden hele dagen. Er den smurt på kl 8:00 om morgenen, sidder den stadig meget pænt på huden om aftenen ved 19 tiden, hvor renserutinen går i gang. Den koster 275,- og kan købes lige her. Jeg bruger nuancen: WN04 Bone.
  3. Clinique Beyond Perfect foundation + concealer : Den prøvede jeg også i København, efter en privatsession med dygtige Ditte Ussing, som er make-up artist. Jeg blev med det samme vild med designet på denne foundation og købte den med hjem efterfølgende. Designet er nemlig ikke “bare” en tube eller pumpe, som man normalt ser – Nej, her er der simpelthen en forvokset applikatorpind med (som man kender fra concealere) så den kan duppes ud i ansigtet let og enkelt. Dækkeevnen er super god og holdbar – Vi snakker fra tidligt morgen til sent aften. Personligt synes jeg, at den kan være lidt svær at arbejde godt og grundigt ind i huden. Konsistensen er ikke så blød og cremet, som f.eks. ‘Even better glow’, men når den er kommet på, og man har brugt tid på at få den kørt godt ind i huden, så står man altså med et langtidsholdbart og flot look. Denne koster 275,- og kan købes lige her. Jeg bruger nuancen : Alabaster.

Det er mine tre mest brugte foundation pt.

-Mette Milan

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.