Alle indlæg og emner.

Dagcreme-test part 2.

Så er PART 2 af dagecreme-testen færdig. Har du ikke læst PART 1, kan den læses her. Nogle af cremerne nederst er blevet sendt til test. Resten er købt og betalt af egen lomme. Gør det en forskel ift min anmeldelse : Overhovedet ikke!

De cremer, jeg har testet gennem de sidste måneder er:

  • Nimue Day.
  • Kiehls Ultra Facial Cream.
  • Comfort Zone Hydramemory cream.
  • Annemarie Børlind Aquanature.
  • Lavera Hydro effect day cream.

Vi starter med Nimue Day. Det første jeg forelskede mig helt i her, var den lille buttede tube og duften! Den dufter så dejligt og forfriskende. Den indeholder nogle peelende ingredienser, som : 0,5% Triple Alpha Hydroxy Acid Complex og 3% Lacto Complex, så huden føles fornyet og blød i løbet af dagen. Jeg mærker og ser også en ganske dejlig glød ved brug af den. Jeg er rigtig glad for den og den er drøj i brug. 50 ml koster 499,- og kan købes hos Nimue forhandlere. Forhandlerlisten kan du se lige her.

Kiehls Ultra Facial Cream har jeg faktisk testet allermest på, fordi jeg ikke har kunnet finde ud af, hvad jeg og min hud synes om. Det er en creme. Den er parfumefri & mild. Den er prisvenlig. Den er fugtgivende pga squalanen deri. That’s it. Så ønsker man en fin fugtgivende creme, over sin serum, så kan man sagtens gå efter den. Den koster omkring 200,- og kan fås lige her. Til min smag, er den simpelthen for kedelig ingrediensmæssigt.

Comfort Zone Hydramemory cream er en mild creme med en ganske dejlig konsistens. Den indeholder makro-hyaluronsyre, som er et forholdsvist stor molekyle, der har en eminent evne til at beskytte overfladen af huden mod vind og vejr. Den føles meget mere fugtgivende, end mange andre cremer jeg har prøvet. Den indeholder også squalane, æble, linse og vandmelon, som også er med til at fremme fordelingen af fugten i huden. 60 ml koster 435,- og kan købes lige her.

Annemarie Børlind Aquanature glædede jeg mig faktisk allermest til at afprøve mellem disse testcremer. Jeg har haft en vidunderlig olie fra Annemarie Børlind, som bare var fantastisk. Men den skuffede mig. Den fungerede ikke godt på min hud, og slet ikke under mine make-up. Den smuldrede og gjorde ikke noget for mig. Jeg har prøvet at finde en forhandler på denne, men dem jeg er kommet ind til skriver, at den er udgået og ikke kommer på lager igen. Måske de er i gang med en fornyelse af den. Det håber jeg. Selvom jeg ikke kan anbefale deres dagcreme, så kan jeg virkelig anbefale jer at tage et kig på denne fantastiske olie fra Annemarie Børlind. Jeg elsker den!

Lavera Hydro effect day cream – En creme til 185,- , en overkommelig pris, som alle kan være med til. Den indeholder abyssinian olie og algeekstrakt, og den indeholder også forskellige olier. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at den blev genkøbt, for den er simpelthen er for enkel for mig, og lidt for fedtende til min kombinerede hud, men den er, trodsalt, bedre end Annemarie Børlinds. Den kan købes her.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.