Hudplejeprodukter

Evolve & S5 skincare favoritter.

Da jeg fik lov at teste Evolve og S5 skincare for et lille års tid siden, blev jeg SÅ forelsket i de to brands, at de bare måtte på min shop. Og lander de på hylden der, så er de altså blåstemplet!

Derfor tænker jeg, at det er på tide med et lille indlæg omkring mine yndlingsprodukter derfra og hvorfor 🙂

Nourish Cleanser (S5 Skincare)

Det er én af mine helt store favoritter fra det engelske og økologiske brand : S5 skincare. I har stensikkert set mig bruge den flere gange på instagram. Der går den under navnet : ‘Hawaii rensen‘, fordi den minder mig om varme lande, tropisk miljø, palmer, alt det der er lækkert og Hawaii-agtigt. Denne rens er en gylden, cremet-gel rens, som forvandler sig til olie, når den masseres ud i ansigtet og til rensemælk, når den kommer i kontakt med vand. Den er lige til at æde, altså. Den kommer i en fin krukke, så man virkelig kan stikke fingrene i den og nyde konsistensen. Den koster 299,- og du kan læse meget mere om den her.

Radiant Glow mask (Evolve)

Denne bandit er fra søsterbrandet, Evolve, som ejes af samme ejer som S5 skincare, og som også er baseret på økologiske og rene ingredienser. Denne maske er fuldstændig fantastisk! Først og fremmest dufter den så skønt af kakao. Kokosnødgranulater exfolierer huden mekanisk, mens sukkerekstrakter peeler blidt kemisk. Min hud er silkeblød og gennemfugtet bagefter en tur af denne. Den er vidunderlig. Prisen på masken er 249,- – Læs mere om den her.

Hyaluronic serum 200 (Evolve)

Fugt kræver alles hud – Året rundt. Og her er en af mine evolve favoritter klart deres hyaluron serum, der indeholder 200mg hyaluronsyre pr. flaske. Den indeholder også blødgørende og økologisk granatæbleekstrakt. Den er skøn til brug morgen og aften under din creme. Den koster 299,- og kan læses mere om her.

Rainforest Rescue Blemish serum (Evolve)

Har man tendens til urenheder, tilstoppede porer, kombinationshud, så er denne serum god. Jeg har brugt den om dagen i lange perioder, fordi den er god under creme og makeup, da den ikke tørrer totalt ud. Den indeholder
Salix Nigra Bark Extract, som har denne her peelende/exfolierende egenskab. Serummet koster 229,- og du kan læse mere om det her.

Restore cream (S5 skincare)

Det er en af mine helt store creme favoritter fra de to brands – Den er til normal/tør hud, og er sindsyg god til, især, natbrug. Den indeholder en masse lipider, ceramider og hyauronsyrer, samtidigt med at den hjælper med at forebygge alderstegn 🙂 Den dufter dejligt – Lidt a la rensen derfra, som jeg har skrevet om oppe for oven. Konsistensen er sådan lidt fed/mousse agtig. Den koster 399,- og du kan læse mere om den her.

Renew Eyecream (S5 Skincare)

En dejlig, mild øjencreme, der arbejder på at minimere hævelser og rynker, og gør det sarte øjenområde stærkere. Jeg har brugt denne creme i længe, og synes den er skøn. Især fordi den netop er SÅ mild, at alle kan bruge den. Den indeholder glycoproteiner, hyaluronsyrer og hvid lilje, der arbejder på hævelser. Den koster 379,- for 15 ml drøjt produkt. Du kan læse mere om den her.

I virkeligheden kunne jeg godt fremhæve en del flere produkter fra de to brands, men har valgt seks ud, som er dem jeg bruger aller mest pt.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.