Alle indlæg og emner.

Brynene, jeg var imod…

Behandlingen er et samarbejde mellem Michelle og jeg, og derfor reklame.

Det er ikke mere end to måneder siden, jeg havde en snak om bryn med en kunde, der lå på briksen. Vi snakkede om, hvor hurtigt tatoverede bryn kunne gå hen og blive temmelig kiksede, afblegede og skæve, og hun spurgte mig :”Mette – Kunne du finde på at få tatoveret dine bryn?” Mit svar kom prompte og det var nej. Det kunne jeg virkelig ikke, fordi jeg havde set min del af tatoverede skæverter. Selvfølgelig har jeg også set flotte resultater, det seneste års tid, men alligevel var jeg meget klar i mælet. Nej.

Så blev jeg kontaktet i sidste uge, af Michelle Dreier, der er indehaver af skønhedsklinikken ‘SKÖN by Dreier‘ , som spurgte mig, om jeg kunne tænke mig at indgå et lille samarbejde med hende i forhold til permanent make-up. Mine fordomme om store, blålige tatoverede bryn poppede op på skærmen igen, og jeg takkede faktisk nej i første omgang, og gav hende min begrundelse for det. Men så let slap jeg ikke 🙂 Michelle fortalte, hvad hun kunne, der var anderledes end min fordom.

Michelle er uddannet hos Aleksandra Kjaersfeldt, som anvender Labina pigmenter, og de er ikke, som de pigmenter, der blev brugt for år tilbage. Disse er uden jernoxid og parabener. Når de er udviklet uden jernoxiden, ændrer farven sig ikke markant, eller går over i blå, grønne eller røde nuancer, som man af og til ser bryn blive. Michelle laver fine strokes (altså hårstrå) med microblading, og tatoverer ikke bare en “klods” over øjnene, som man så ofte har set – Og så fik hun mig fortalt, at det kunne fjernes igen og vil gå væk om 1 til 2 år.

Så studerede jeg naturligvis lige hendes arbejde på instagram, og altså, der var ikke et eneste sæt bryn, jeg ikke syntes om, så jeg sagde okay. Ja. Lav mine bryn. Do it! og nu er det gjort 🙂

Man træder ind i den hyggeligste, lyse og varme klinik, hvor man bliver budt på kaffe og hygge med det samme. Michelle fik ekstra points hos mig, fordi hun vidste, at jeg var kinder-lover, og diskede op med det 🙂

Processen var den jeg var mest bekymret for. Altså, om det gjorde ondt. Her kan jeg lige så godt med det samme slå fast : Det gør ikke ondt! Man bliver bedøvet før og under, og der er virkelig ikke noget at være nervøs over. Det prikker/niver lidt i huden til at starte med, and that’s it. Så det er jeg egentligt lidt træt af, at jeg gik og var “nervøs” over.

Michelle er meget grundig i forhold til hendes arbejde, og man er med i processen konstant, så man er tilfreds med de optegninger m.m. hun laver og forklarer om. Når formen tegnes på omkring brynene, ser det hele meget “firkantet” ud, men sådan bliver resultatet jo slet ikke. Jeg sagde til mig selv og til Michelle, at hun havde frie hænder og jeg ville slappe af i det. Jeg vidste, at hun var bryneksperten. Hun ved, hvordan bryn skal se ud på folk. Michelle går op i ansigtets symmetri og tegner og måler grundigt op, før hun går i gang, så brynene netop passer ens naturlige symmetri.

Michelle fortalte også, at hele denne process med bryn tager tid – Man kan ikke regne med at gå ud ad døren første gang og tænke, at sådan ser de bryn ud forevigt. Farven falmer, for det første, meget over de næste uger, der kommer lidt sårskorpe på, som falder af og der skal en omgang opfarvning til igen, 1 til 2 gange, hvor der kan tilføres flere strokes osv. Man skal hele tiden have i mente, at resultatet første gang ikke nødvendigvis er det samme efter en måned. Det ER en process, og Michelle laver hellere for lyse og få for strokes dem første gang, fremfor for mørk og for mange, for så kan det ikke ændres på samme måde. Hun er perfektionistisk og knald hamrende dygtig, så meget hurtigt blev jeg virkelig afslappet og lod hende skabe magien.

1,5 times tid efter, var jeg klar til at se resultatet, og jeg var fuldstændig oppe at køre. Man lægger sig ned på briksen et par timer forinden, med bryn, som man egentligt synes er ganske okay, og et par timer efter står man så foran spejlet igen med et helt nyt “udtryk” og med bryn, der aldrig nogensinde har været mere ON FLEEK, som man siger. Det er en surrealistisk oplevelse, og jeg har kigget mig 100 gange i spejlet i dag allerede. Jeg er fascineret over, hvor naturligt man kan gøre det. Hvor fine strå man kan lave. Det er simpelthen for sindsygt.

Jeg er SÅ glad for mine nye bryn allerede, og glæder mig til at se den færdige process om en måneds tid, hvor jeg har været forbi til anden behandling.

Èn ting er sikker – Man kan roligt lægge sig i hænderne på Michelle! Ved man allerede nu, at der skal prøves, kan man kontakte Michelle på dette nummer : 20 22 22 82 – Hendes fine klinik ligger i 6760 Hviding. Jeg ved, at hun har travlt, så der er ventetid.

-Mette Milan

14 thoughts on “Brynene, jeg var imod…

  1. Wow hvor er de flotte! Dem kan jeg godt forstå du er glad for allerede – det klæder dig!

  2. Altså syns de var fine før, men efter WOW! Det ser vild naturlig ud. Hold op det er flot ! Hmmm måske sku man prøve det❤️?

  3. Woow Mette…! Det er vildt flot jeg overvejer det selv. Men efter jeg har set dine er jeg slet ikke usikker mere:)

  4. LOVE THEM! Mette du ved jeg syntes at du er huse smuk : men mega flotte bryn i har fået lavet idag!????❤️

  5. Wauw! De er da sindsygt flotte! Har hun fjernet noget af dine egne eller ‘tegner’ hun bare ovenpå?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *