Alle indlæg og emner.

Bløde fødder med Pedicurve.

Reklame og affilatelink forekommer.

Mine hæle er ikke verdens pæneste – Eller det kan de blive – Ret hurtigt endda, men lad mig omformulere mig således : Jeg er ikke født med babybløde hæle. Der skal pleje til.

Jeg plejer dem forholdsvis ofte – Cremedelen skal jeg blive bedre til at gøre minimum 1 x om dagen, men at slibe dem og polere dem – Det gør jeg flere gange om ugen.

Jeg bruger primært et rivejern 🙂 Denne Microplane bandit. Og den er sindsyg effektiv, men også grov i det. Og her kommer Pedicurve ind i billedet, for den kan om nogen tage ved og samtidigt forfine huden på fødderne, så man står tilbage med flotte og ikke mindst, bløde, fødder.

Jeg fik, ærligt talt, temmelig optur på, da jeg prøvede Pedicurve for første gang. Jeg filmede det og lagde det op på Instagram, hvor det er gemt i et højdepunkt. Den er bedst at bruge på våd hud, selvom jeg nu også har brugt den på tør. Men når huden er våd, bliver den tørre hud mere medgørlig og der slibes mere af på en blidere måde. Når man bruger glas til at file med, opvarmes huden ikke på samme måde, som når man bruger andre former for sliberedskaber til fødderne, og derved vender den hårde hud ikke tilbage på samme måde.

Det der er fedt med Pedicurve er, at der er resultater med det samme. Man skal få smurt godt med creme på efterfølgende. Så er det også fedt, at på selve glasfilen, som er på maskinen, er der 1-års brudgaranti. Så taber man den på badeværelsesgulvet, og den går i stykker, får man en ny uden beregning. Det er god service, der vidner om, at man ikke går på kompromis med kvaliteten! Der er også garanti på selve slibefladen. Alt det kan du læse mere om her.

Jeg har fået lov at dele en god rabat med mine følgere : 10% rabat på HELE shoppen med koden “Mette Milan – Sunder Fødder” og FRI FRAGT!

Køb jer en fed og god fodcreme – Jeg kan anbefale denne, som er den bedste jeg har prøvet, og som man endda kan spare lidt på på shoppen, og smør på efter Pedicurve. Så skal I se løjer!

Kh Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *