Alle indlæg og emner.

Brynene jeg var imod VOLUME 2.

Delvis reklame – Delvis selvbetalt.

For 3-4 måneder siden, sagde jeg, efter flere omgange overtalelse, ja til at få lavet mine bryn. ‘Hybridbryn’ kalder Michelle fra Skönbydreier dem. Et mix af strokes og skygge tatoveret ind mellem egne bryn.

Jeg har aldrig været tosset med ideen om tatoverede bryn, for jeg har set en del kiks derude, men venner – Jeg må indrømme, at det er det BEDSTE jeg har fået gjort skønhedsmæssigt. Her kan du læse om min første oplevelse og behandling.

Nu har jeg fået lavet 2. behandling, som Michelle fra @skönbydrejer anbefaler man får, og selv om 1. behandling var piece of cake, så var 2. behandling endnu mere piece of cake!

For det første, virkede brynenes farve og form slet ikke så “overvældende”, som efter 1. behandling – Det var helt naturligt og jeg var klar til at handle ind i Føtex lige efter. Det “kunne” jeg ikke første gang, for der var de meget mørkere, end man var vant til og derfor var man noget mere bevidst om det, den første uges tid, indtil de falmer og bliver mere naturlige.

For det andet, har jeg slet ikke oplevet, at de skallede af denne gang. De har gjort det helt diskret i hvert fald, hvor de skallede en del mere første gang, de første 7-8 dage.

Proceduren var det samme, som sidst, hvor Michelle smører bedøvelsescreme på, byder på kaffe og chokolade (eller sukkerfri småkage til mig) og så går hun i gang. Anden behandling tager ikke så lang tid, som første behandling gjorde, hvor man jo startede fra scratch! Anden gang har Michelle ‘skabelonen’, kan man sige, og fylder ud, der hvor der er lidt ujævnheder eller andet, der falder i hendes perfektionistiske øjne.

Status er den samme : Jeg knuselsker de bryn her! Bare det at kunne stå op hver morgen og ikke røre dem, er guld. Michelle, Danmarks dronning indenfor permanent makeup, har min største anbefaling!

Ved man allerede nu, at der skal prøves, kan man kontakte Michelle på dette nummer : 20 22 22 82 – Hendes fine klinik ligger i 6760 Hviding og eer turen værd, uanset hvor i DK du kommer fra. Jeg ved, at hun har travlt, så der er ventetid.

Kh Mette Milan

Michelle in action!
Færdigt og farve lidt alle vegne 🙂
10 dage efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.