6 stiltips for transkønnede mænd

livsstil-transkoennet

Som en transkønnet fyr, har jeg været igennem meget – særligt i forhold til mit udseende. For at ligne en mand, skal du have herretøj på. Problemet for mange transkønnede mænd, er desværre bare, at de ikke kan passe almindeligt herretøj. Gennem årene har jeg dog lært en masse tricks. Jeg er f.eks selv ikke særlig høj, så jeg har altid forsøgt at finde tøj i drengeafdelingen. Det er faktisk også en del billigere end herreafdelingen.

 

Jeg har lavet en liste over gode råd til transkønnede, inden de skal ud og shoppe:

 

1. Bukser

Noget så simpelt som faconen på dine bukser, kan gøre en kæmpe forskel i forhold til at ?gemme? eller understrege din fysik. Vælg bukser, der er hverken har læg eller indsyninger i taljen, da de skjuler dine lår og hofter. Bukser med indsyninger kan virkelig fremhæve femininer former. Personligt synes jeg faktisk også, at den slags bukser er skrækkeligt grimme. Undgå også bukser der er går ind i anklerne. Generelt kan et par alt for tætsiddende jeans også fremhæve feminine former.

 

2. Pasform

Før jeg begyndte at tage hormoner, plejede jeg at trække mine bukser ned, så de sad ca 5-10 cm under navlen. Det skjulte mine former. Prøv at finde et par jeans som ikke er ikke er alt for tætsiddende, og som ikke skal trækkes ned under navlen. Baggy bukser kan, lige så vel som meget tætsiddende bukser, fremhæve dine former, men prøv dig frem.

 

3. Skjorter

For transkønnede fyre, der endnu ikke er blevet opereret, kan det være en daglig kamp at skjule brysterne. Her kan skjorter med de rette mønstre hjælpe. Hvis mønstret er meget symmetrisk, vil det fremhæve former og buler. Vælg i stedet skjorter med asymmetriske mønstre eller ingen mønstre. Brysterne vil være knap så synlige, og det asymmetriske mønster vil skjule dine former.

 

4. You Even Lift, Bro?

Den rigtige skjorte vil få dine overarme til at syne større. Find en skjorte, der er tætsiddende over skuldrene og i ærmerne, og som er løsere omkring kroppen ? dog ikke oversize.

 

5. Sko

Jeg foretrækker selv støvler, hvor sålen er kraftig og dermed giver mig en smule højde. For mange mænd er det vigtigt at blive opfattet som høje. De fleste støvler (med mindre de er lavet af pels) har et maskulint udtryk. Du kan endda nemt finde støvler i dameafdelingen, der ser maskuline ud.