Elcyklen for den virkelig aktive

At det er skønt at cykle til og fra arbejde, det er vel noget, de fleste er klar over. Flere og flere gør det hver dag og har stor glæde af det. Men der er nogle, for hvem det slet ikke er cykling nok. At køre i skoven på en fed mountainbike er blevet en hobby for rigtigt mange. Man får motion og frisk luft i skønne omgivelser og der er også muligheder for at lave vilde stunts på de stejle skrænter. Nu kan man få en mountainbike, hvor en motor trækker med.

En raam cykel er en mountainbike, hvor en batteridrevet motor hjælper med at træde i pedalerne, så man kan klare selv de stejleste bakker så let som ingenting. Det er fantastisk sjovt at køre på en raam cykel på de krogede stier i skovene og bakkerne. Her er mulighed for vild leg på skrænterne og god fart på stierne. En raam cykel er cyklen for dig, der gerne vil off road på to hjul og have strøm på pedalerne. Der er mange sjove oplevelser og meget fart i denne smarte cykel.

Med udvendigt gear og 250W motor

Du kommer til at flyve afsted på en raam cykel. Der kommer god fart på uden at du behøver at knokle og de syv udvendige gear giver dig mulighed for at køre superpræcist og ramme den helt rigtige hastighed til de ting du vil lave. At forcere en næsten lodret bakke så let som ingenting er en oplevelse man ikke bliver træt af lige med det første.

Her er en raam cykel enestående fed. Du kan kaste dig rundt på bakkerne i skoven og i næste øjeblik cruise smukt henad cykelstierne, helt som det passer dig. Du kommer elegant frem over alt med en raam cykel.

Super god motion

Det er så sundt at cykle, og dyrker man mountainbike-sporten, så får man masser af motion, også for hjernen, der skal reagere hurtigt og tage beslutninger i farten. Det er en hobby, som tiltrækker folk i alle aldre. Det er bare om at komme afsted ud i det vilde.