En kvinde i regnvejr

Man har så ofte set dette billede i byen, på regnvejrsdage: En kvinde, der flakker drivvåd henad gaderne, med tasken over hovedet, for ikke at ødelægge frisuren. Springende fra port til port for at finde læ, og samtidigt komme frem til det møde, der venter forude. Noget kønt syn er det ikke. Måske lidt charmerende, kludret sjovt, men ikke ret kønt. Det kunne gøres meget bedre, med ganske få midler. For eksempel et flot sæt regntøj.

Mange kvinder tror stadig at regntøj er noget kedeligt mormoragtigt, lettere kluntet noget. Intet kunne være mere forkert. For regnsæt til damer har ligget på mange designeres tegneborde og fundet form og snit, der matcher selv den mest hardcore modebevidste kvinde. Det er elegant og smart og udstråler stort overskud. Med regnsæt til damer i moderigtigt snit og hippe farver, behøver man ikke længere at springe fra port til port for at nå tørskoet frem til sit møde.

Styr på dit liv

Hvis du ankommer til at møde i flot regntøj og med tørt tøj indenunder og frisuren på plads, så signalerer du, at du har overskud og styr på sagerne. Et regnsæt til damer i lækkert snit, viser at her er en kvinde, som har styr på sit look i en hver situation. Det er mega overskudsagtigt og stilfuldt, når man kan sende den slags signaler.

Og der findes de flotteste designs med regntøj til damer. Elegant mode, skræddersyet til turen gennem regnen. Det er smukt og yndefuldt og på ingen måder sjosket, at ankomme til sit møde i et lækkert regnsæt til damer. Tjek bare kollektionerne hos Ilse Jacobsen. Så vil du se hvor elegant det kan gøres. Også for dig og i din stil.

Frisk og glad, men ikke våd og sjasket

En tur igennem regnen frisker og skærper hjernen. Går du gennem gaderne i dit regnsæt til damer, så kan du nyde den regnfulde dag, med alle dens dufte og friskhed. Og du kommer frem med ynde og stil, og ikke som et lille forkomment fjols, der ikke har styr på sit vejrrelaterede outfit. Det er rent overskud.