I en Ford Kuga kommer man sikkert og elegant frem i terrænet

Vi ved alle at hunden er menneskets bedste ven. Den er jo også kær, den lille forbenede fyr, med den logrende hale. Ingen bliver så glad for at se os som hunden. Selv, når man bare har været ude med affaldsposen, er gensynsglæden uendelig stor. Men kan den køre os på arbejde? Kan den give os ly for regnen? Kan den bære alt vores bagage helt op til sommerhuset? Nej, men det kan bilen, og bilen kommer lige i hælene på hunden som menneskets bedste ven.

En Ford Kuga har plads til hele familien og alt den bagage, man drømmer om at have med. Og så har den naturligvis også plads til hunden. Og så kan en Ford Kuga komme frem overalt, takket være sine store hjul, det høje karosseri og de mange gode muskler i motoren. Og så kan den endda samtidigt se meget elegant og sporty ud, og får i flere lækre farver. Kan man måske selv vælge farve på sin hund? Nej, men det kan man på en Ford Kuga. Og så kan den køre langt på literen.

Hybrid teknologi

Noget, som er virkelig smart ved en Ford Kuga er dens drivkraft, som både er elektrisk og benzindrevet. Det betyder at man kan komme langt på literen og spare rigtigt meget benzin. Og så er man med til at skåne klimaet, når man kan køre de første 65 km på ren el. Her har vi noget så sjældent som en SUV, der skåner klimaet. Lidt af en bedrift, må man sige. Man sidder fantastik i kabinen, der er spækket med ny teknologi. Det giver god komfort og høj sikkerhed, når man er på vejene med denne gode ven af familien.

Bjarne Nielsen har den til salg

Hvis man går ind hos bn.dk, så kan man læse meget mere om Ford Kuga og alle dens fortræffeligheder. Hos denne bilforhandler lægger man vægt på at informere, så kunden ved, hvad der er i vente med de enkelte bilmodeller. Man må sige at der er meget godt i vente med en Ford Kuga.