Inspiration med julekonkurrence ideer online og lege

Når julen nærmer sig, skal der købes julekalender til børnene, julegaver, pynt, juletræ og julebag. Men den hyggelig tid der også fejrer afslutningen på året, giver også muligheder for at deltage i diverse julekonkurrencer online, hvor du kan vinde attraktive præmier.

En julekonkurrence kan også være lege med børnene eller til børn, som du finder tips og inspiration til her.

Julekonkurrencer online

Julekonkurrencer online er branding for firmaer. Og flere og flere firmaer ser mulighederne for at få kunder ved hjælp af konkurrencer. Og det giver dig mulighed for at deltage i åbning af dagens julekalender ved forretninger og firmaer, hvor du får chance for at vinde ekstra julegaver indenfor stort set alle nicher.

Eksempler på de mange julekalender konkurrencer du kan deltage i kan være: Vind 10000 kr. til Rema100, vind gavekort til dagligvarer, vind gratis bredbånd i et år fra Boxer, vind en el-cykel, weekendophold, Årstider giver præmier med 3 måltidskasser, gavekort til Power, vind et drivhus, vind en julemenu, vind en trailer, vind en IPhone og meget andet ved de forskellige firmaer.

Julekonkurrencer til leg?

Traditionelle konkurrencer/julespil til børn i julen som især brugt på julestuer, har været ?Bro bro brille?, ?Save, save brænde?, ?Tag den ring og lad den vandre?, ?Bide til bolle? og andre velkendte. Helt ligesom Filippine legen kan dateres tilbage til 1800 tallet.

I dag er julespil og hele julen lidt mere afslappet i forhold til den kristne hånds over alt. I dag er julespil og konkurrence noget man hygger om. Billedlotteri med gevinster kan være den sjove julekonkurrence eller juleleg i familien, og noget der skaber god hygge gennem det mørke december.

Pakkeleg er blevet en traditionel leg juleaften og ved julefrokoster med familie eller i firmaet. Pakkeleg er nemt, og giver en fælles leg hvor genvinsten er at vinde gaver/pakker. Her har gaverne i pakkeleg ofte en begrænsning på 20-50 kr. pr. gave.

Krybespil?

Historisk er det nok krybespil, der har dannet grundlag for konkurrencer/julelege. Det første krybespil af Frans af Assisi i Umbrien, Italien blev opført helt tilbage i 1223. Det var et teaterstykke mere end et juleleg, som forestillede Jesus barnet i krybben.